Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία: Ονειρεύεται τον Γκουαρδιόλα μετά το Μουντιάλ

Βραζιλία: Ονειρεύεται τον Γκουαρδιόλα μετά το Μουντιάλ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/4/2022 18:05
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο εκλεκτός των διοικούντων την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας για να διαδεχθεί τον Τίτε μετά το Μουντιάλ του Κατάρ και φαίνονται διατεθειμένοι να του καταθέσουν μυθική πρόταση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», ο 51χρονος τεχνικός αποτελεί το όνειρο των Βραζιλιάνων για την άκρη του πάγκου τους και ήδη έχουν στα σκαριά μία πρόταση μέχρι το 2026 που θα αποφέρει στον Καταλανό κόουτς 12.000.000 ευρώ ανά έτος.

Φυσικά προς το παρόν το συγκεκριμένο σενάριο αποτελεί απλά όνειρο των Βραζιλιάνων, καθώς ο Πεπ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Σίτι και δεν έχει εκφράσει ποτέ τις προθέσεις του για να εργαστεί σε κάποια εθνική ομάδα.

Από την άλλη, εδώ και περίπου δύο μήνες ο νυν προπονητής της «Σελεσάο», Τίτε, έχει αποκαλύψει ότι η πορεία του στο «τιμόνι» των πέντε φορές παγκόσμιων πρωταθλητών θα ολοκληρωθεί αμέσως μετά το φινάλε της προσπάθειας της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στο Κατάρ στα τέλη του 2022.

Στόχος φυσικά της Εθνικής Βραζιλίας είναι να κατακτήσει το τρόπαιο κι έχει κληρωθεί στον έβδομο όμιλο με τη Σερβία, την Ελβετία και το Καμερούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.