Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: Ο Ερίκ Αμπιντάλ και ο πρώην πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ κατηγορούνται για εμπορία οργάνων

Μπαρτσελόνα: Ο Ερίκ Αμπιντάλ και ο πρώην πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ κατηγορούνται για εμπορία οργάνων

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
4/4/2022 16:31
Μεγάλα μπλεξίματα έχει ο παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού Ερίκ Αμπιντάλ, αφού φέρεται πως είχε συμμετοχή σε παράνομο εμπόριο οργάνων, με τη βοήθεια του πρώην προέδρου των «μπλαουγκράνα», Σάντρο Ροσέλ και του ατζέντη, Χουάν Καστίγιο.

Δημοσίευμα της ισπανικής «El Confidecial» αναφέρει πως η μεταμόσχευση που χρειάστηκε ο παίκτης το 2012, όταν και προσβλήθηκε από καρκίνο του ύπατος, δεν έγινε με δότη κάποιον ξάδερφό του, με το όνομα Γκέραρντ Αρμάντ, αλλά το ήπαρ αγοράστηκε παράνομα!

Η ίδια εφημερίδα το 2017 είχε παρουσιάσει κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες του Ροσέλ με τον Καστίγιο, στις οποίες φέρονταν να μιλούν για αγορά ήπατος με παράνομο τρόπο για τον Αμπιντάλ.

Η υπόθεση μάλιστα θα έχει συνέχεια, αφού το Εθνικό Ινστιτούτο Τοξικολογίας στην Ισπανία, προχώρησε σε εξετάσεις από τις οποίες δεν προκύπτει συγγένεια μεταξύ του Αμπιντάλ και του δότη.

Τα αποτελέσματα και το πόρισμα της μέχρι τώρα έρευνας έχουν ήδη διαβιβαστεί στα δικαστήρια της Βαρκελώνης, που αναμένεται να τα εξετάσει, με τους εμπλεκόμενους να κινδυνεύουν πλέον με πολυετείς ποινές φυλάκισης αν αποδειχθούν ένοχοι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.