Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μέσι παρέλαβε το τρίτο «Χρυσό Παπούτσι» και έκανε ρεκόρ

Ο Μέσι παρέλαβε το τρίτο «Χρυσό Παπούτσι» και έκανε ρεκόρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/11/2013 15:55
Ο Λιονέλ Μέσι παρέλαβε σήμερα το τρίτο του «Χρυσό Παπούτσι» και έκανε ακόμα ένα ρεκόρ, καθώς έγινε ο μόνος παίκτης που έχει κερδίσει τρείς φορές το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη.

Σε εκδήλωση που έγινε στο «Old Factory Estrella Damm» στην Βαρκελώνη, ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα παρέλαβε το «Χρυσό Παπούτσι» καθώς την περασμένη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος και όλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με 46 γκολ.

Αυτό ήταν το τρίτο «Χρυσό Παπούτσι» για τον Μέσι ο οποίος είχε κερδίσει το ίδιο βραβείο τη σεζόν 2009/10 με 34 γκολ όπως και την περσινή σεζόν με 50 τέρματα.

Ο ίδιος είχε σκοράρει 31 γκολ τη σεζόν 2010/11, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος είχε βρει δίχτυα 40 φορές με την Ρεάλ.

«Είναι ένα πολύ ωραίο βραβείο και είναι μια αναγνώριση. Υπάρχουν πολλοί στόχοι που δεν έχω πετύχει ακόμα. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και στους ανθρώπους που με αγαπούν και τις δύσκολες στιγμές», τόνισε ο 26χρονος άσος.

Να σημειωθεί πως το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν μέλη της οικογένειας του Μέσι αλλά και μέλη της Μπαρτσελόνα, όπως ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ, ο αντιπρόεδρος Χοσέ Μαρία Μπαρτομέου, οι συμπαίκτες του Φάμπρεγκας, Πουγιόλ, Τσάβι, Αντριάνο, Πίντο και Άλμπα αλλά και ο προπονητής του Χεράρδο Μαρτίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.