Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έδεσε» τον Μπρούνο Φερνάντες μέχρι το 2026

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Έδεσε» τον Μπρούνο Φερνάντες μέχρι το 2026

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/4/2022 15:07
Κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» μέχρι το 2026 θα παραμείνει ο Μπρούνο Φερνάντες, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει την Παρασκευή (1/4), την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από τους «κόκκινους διάβολους» τον Ιανουάριο του 2020, με την αγγλική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 80.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 27χρονος άσος προσαρμόστηκε άμεσα στην Πρέμιερ Λιγκ και πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις σημειώνοντας κι αρκετά τέρματα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιθετικός.

Σε 78 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχει στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα σε 35 περιπτώσεις.

Πλέον επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2026 και θα αμείβεται μ' ένα ποσό κοντά στις 240.000 λίρες ανά βδομάδα, με τη Γιουνάιτεντ να του διπλασιάζει το μισθό εκτιμώντας την προσφορά του μέχρι τώρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας για νέο συμβόλαιο τόνισε:

Από τη στιγμή που ήρθα έχω αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με το κλαμπ και τους εκπληκτικούς οπαδούς μας. Μεγάλωσα παρακολουθώντας στην τηλεόραση την ομάδα και κάνοντας όνειρα να αποκτήσω την ευκαιρία να παίξω εδώ κάποια ημέρα.

Εκείνο το όνειρο είναι τώρα πραγματικότητα και αυτό είναι τιμή. Ακόμα και δύο χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι υπέροχο να μπαίνω στο γήπεδο και να ακούω τους οπαδούς να τραγουδούν το όνομά μου.

Περισσότερο από κάθε άλλο, θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο μας τις επιτυχίες που αξίζει. Έχουμε μοιραστεί μερικές σπουδαίες στιγμές τα τελευταία χρόνια, όμως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα για εμένα και για την ομάδα.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.