Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/4/2022 14:15
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 42.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στην έκτη προσπάθεια που πραγματοποίησα πλησίασα πιο κοντά από ποτέ το «μαγικό» 21. Στα επτά παιχνίδια που επέλεξα σημειώθηκαν 20 γκολ από χρυσάφι και μπορεί να μην κέρδισα το χρηματικό έπαθλο, πήρα όμως την προσφορά*. Φυσικά δεν θα το βάλω κάτω και θα ακολουθήσω τις εμπνεύσεις μου κι αυτήν την εβδομάδα για να πετύχω το μεγάλο στόχο.

Τα παιχνίδια του Σαββάτου (2/4) μου κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον και ξεχώρισα πέντε. Η αρχή θα γίνει με τον αγώνα του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Γουότφορντ όπου περιμένω να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά. Αρκετά τέρματα θεωρώ ότι θα σημειωθούν και στον αγώνα της Φράιμπουργκ με την Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία.

Η συνέχεια περιλαμβάνει ταξίδι στην Ολλανδία για το ματς της Χρόνινγκεν με τον Άγιαξ, καθώς ο «Αίαντας» θα ψάξει μία καλή εμφάνιση. Από εκεί θα μεταφερθούμε στην Κυανή Ακτή για το παιχνίδι ανάμεσα στις ποιοτικές Νις και Ρεν, αμφότερες από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Λιγκ 1. Αρκετά γκολ όμως πιστεύω ότι θα μπουν και στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Σασουόλο στο «Ολίμπικο».

Ελπίζω ότι θα έχω φτάσει σ’ ένα αρκετά καλό σύνολο, ενόψει των δύο αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν την Κυριακή. Το ματς της Αταλάντα με τη Νάπολι είναι «φωτιά» όπως και οι επιθέσεις αμφότερων. Για... κλείσιμο θα εμπιστευτώ την Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Λοριάν στο «Παρκ ντε Πρενς», καθώς το σύνολο του Ποτσετίνο θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα.

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Λίβερπουλ-Γουότφορντ
Φράιμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου
Χρόνινγκεν-Άγιαξ
Νις-Ρεν
Λάτσιο-Σασουόλο
Αταλάντα-Νάπολι
Παρί Σεν Ζερμέν-Λοριάν


Καλή επιτυχία!
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».