Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα μάχη με την λευχαιμία για τον Μιχαΐλοβιτς

Νέα μάχη με την λευχαιμία για τον Μιχαΐλοβιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/3/2022 19:28
Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς παραχώρησε έκτακτη συνέντευξη Τύπου το Σάββατο και αποκάλυψε πως θα χρειασθεί να μπει και πάλι στο νοσοκομείο για να δώσει άλλη μία «μάχη» με τη λευχαιμία.

Ο προπονητής της Μπολόνια έχει αποδείξει το σθένος και τη δύναμη του και πριν 2,5 χρόνια όταν τον είχε «χτυπήσει» για πρώτη φορά η αρρώστια, την είχε κερδίσει όμως και επέστρεψε ακόμα πιο δυνατός στους πάγκους.

Άπαντες τότε βρέθηκαν στο πλευρό του Μιχαΐλοβιτς που έλαβε μεγάλη υποστήριξη από τους παίκτες του και όχι μόνο. Τώρα για ακόμη μία φορά βρίσκεται αντιμέτωπος με μία δύσκολη κατάσταση αλλά έχει δείξει με τι εφόδια μπορεί να την αντιμετωπίσει.

«Θα πρέπει να αρχίσω μία νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια.

Αυτή τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια. Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις αλλά χρειάζετια να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά".

Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια»
, σχολίασε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.