Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα, Βαλεριέν Ισμαέλ

Μπεσίκτας: Ανακοίνωσε τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα, Βαλεριέν Ισμαέλ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/3/2022 15:46
Ο Βαλεριέν Ισμαέλ είναι κι επίσημα από την Παρασκευή (25/3) ο νέος προπονητής της Μπεσίκτας, με τον Γάλλο προπονητή να έχει ένα πέρασμα «αστραπή» από τον Απόλλωνα Σμύρνης το 2018.

Οι «Μαύροι αετοί» πορεύονταν τους τελευταίους μήνες με υπηρεσιακό τεχνικός, έπειτα από την απομάκρυνση του Σεργκέν Γιαλτσίν από το «τιμόνι» τους. Ο πρώτος στόχος τους ήταν ο Πορτογάλος Μπρούνο Πινιέιρο από την Εστορίλ, όμως δεν τα βρήκαν με τα «καναρίνια» και τελικά κατέληξαν στον Ισμαέλ.

Ο 45χρονος Γάλλος προπονητής είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην Αγγλία και τη Γουέστ Μπρομ. Εργάστηκε εκεί μέχρι τον περασμένο Φλεβάρη όταν και λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι διοικούντες την Μπεσίκτας αποφάσισαν να του δώσουν τα «κλειδιά» με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2018, ο Ισμαέλ είχε προσληφθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» όμως έμεινε για λίγο καιρό. Για την ακρίβεια κάθισε στον πάγκο της μόνο στα φιλικά προετοιμασίας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη.

Αμέσως μετά λύθηκε το συμβόλαιό του και με δηλώσεις του είχε εκφράσει τα παράπονά του για την εξέλιξη της συγκεκριμένης συνεργασίας...

Πλέον πάντως όλα αυτά έχουν ξεχαστεί και ο Ισμαέλ ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.