Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φαβορί ο Καναβάρο, αν φύγει ο Μαντσίνι»

«Φαβορί ο Καναβάρο, αν φύγει ο Μαντσίνι»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/3/2022 13:11
Οι Ιταλοί ακόμα δεν μπορούν να «χωνέψουν» τον αποκλεισμό τους από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και τα σενάρια για το μέλλον στον πάγκο της «Σκουάντρα Ατζούρα» έχουν ήδη αρχίσει.

Η ήττα με 1-0 από τη Βόρεια Μακεδονία ήταν απρόσμενη και σκόρπισε απογοήτευση στη πρωταθλήτρια Ευρώπης. Για πρώτη φορά στην ιστορία της μένει εκτός από δεύτερο σερί Παγκόσμιο Κύπελλο και όλοι ψάχνουν να βρουν τι φταίει.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μοιάζει για την ώρα σταθερός στη θέση του αλλά το θέμα είναι κατά πόσο θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει. Αυτή είναι ίσως η δυσκολότερη στιγμή της καριέρας του καθώς πρόκειται για μία καθαρή αποτυχία και αν δεν υπήρχε πίσω η κατάκτηση του Euro λογικά θα είχε αποχωρήσει ήδη.

Στην Ιταλία πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φάμπιο Καναβάρο είναι μία πιθανή επιλογή ώστε να αντικαταστήσει τον Μαντσίνι, αν βέβαια υπάρξει αλλαγή. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως προπονητής στην Κίνα, ενώ ανέλαβε και την εθνική τους ομάδα για δύο μόλις παιχνίδια. Δεν έχει ακόμα δώσει τα διαπιστευτήρια του σε υψηλό επίπεδο αλλά πρόκειται για μία ηγετική φυσιογνωμία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.