Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Με τη βοήθεια του κόσμου της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τσέλσι: Με τη βοήθεια του κόσμου της κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/3/2022 22:15
Μπροστά σε γεμάτο «Στάμφορντ Μπριτζ» θα συγκρουστούν η Τσέλσι και η Ρεάλ Μαδρίτης, σε προημιτελικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 6/4.

Οι «μπλε» έλαβαν τη σχετική άδεια από την αγγλική κυβέρνηση και θα πουλήσουν εισιτήρια για το σπουδαίο παιχνίδι με τη «Βασίλισσα», αλλά και για τον ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας με την Κρίσταλ Πάλας στο «Γουέμπλεϊ».

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, καθώς η Τσέλσι είχε μπλέξει σε περιπέτειες τον τελευταίο καιρό, καθώς οι κυρώσεις των Άγγλων προς τον Ρομάν Αμπράμοβιτς είχαν δημιουργήσει «πονοκεφάλους» και στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Τουλάχιστον η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει άδεια για να πουληθούν εισιτήρια για τον προημιτελικό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως και για τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας.

Τα έσοδα πάντως δεν θα πάνε στο κλαμπ, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται, από τη στιγμή που δεν έχει αλλάξει ακόμα χέρια η ομάδα.

Βέβαια όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει η υπόθεση με το διάδοχο του Ρομάν Αμπράμοβιτς και μαζί θα τελειώσουν και οι περιπέτειες των Λονδρέζων.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.