Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Στην τελική ευθεία για το διάδοχο του Αμπράμοβιτς

Τσέλσι: Στην τελική ευθεία για το διάδοχο του Αμπράμοβιτς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/3/2022 16:05
Εξελίξεις αναμένονται στο θέμα της εισόδου της Τσέλσι στη νέα εποχή, καθώς η λίστα των διαδόχων του Ρομάν Αμπράμοβιτς θα αποτελείται σύντομα από τρεις υποψήφιους αγοραστές της ομάδας.

Μέχρι το αργότερο την Τρίτη (22/3) θα έχουν μειωθεί στους τρεις οι υποψήφιοι αγοραστές της Τσέλσι. Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση «τρέχει» η αμερικάνικη τράπεζα Raine Group μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στο Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι επίδοξοι αγοραστές των Λονδρέζων έπρεπε να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (18/3), όπως και συνέβη.

Κάποιες από τις προτάσεις έγιναν μάλιστα γνωστές στο ευρύ κοινό, ενώ ορισμένες άλλες κατατέθηκαν ιδιωτικά.

Μεταξύ των υποψήφιων για να αναλάβουν τα διοικητικά ηνία της Τσέλσι στη νέα εποχή είναι αρκετοί οικονομικοί «κολοσσοί».

Εντός των προσεχών εβδομάδων θα υποβληθεί στην κυβέρνηση ο προτεινόμενος αγοραστής της ομάδας για να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις, με βασική προϋπόθεση να μην πάρει χρήματα ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του κλαμπ.

Ανάμεσα σ' εκείνους που θέλουν να διαδεχθούν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι δεδομένα ένα fund με μπροστάρη τον Βρετανό κατασκευαστή ακινήτων Νικ Κάντι, η οικογένεια Ρίκετς που έχει στην κατοχή της και το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών των Σικάγο Μπουλς στο ΝΒΑ, αλλά και το fund στο οποίο ηγείται ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου Σεμπάστιαν Κόε μαζί με τον Μάρτιν Μποράουτον.

Τη Δευτέρα (21/3) έγινε γνωστό ότι και η επενδυτική εταιρεία Centricus που εδρεύει στο Λονδίνο, έχει καταθέσει την πρότασή της, ενώ ορισμένα δημοσιεύματα εμπλέκουν και Σαουδάραβες στο... κόλπο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τσέλσι σύντομα θα βρεθεί υπό νέο διοικητικό καθεστώς και το ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της είναι πολύ μεγάλο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.