Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Τεντόγλου! (video)

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Τεντόγλου! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/3/2022 21:50
Ο Μίλτος Τεντόγλου με ένα φανταστικό άλμα στα 8,55 μέτρα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο στην 2η του προσπάθεια, έκανε ένα πολύ καλό πάτημα και «πέταξε» στα 8,55 μέτρα κάνοντας έτσι πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Ξεπέρασε έτσι τον ίδιο του τον εαυτό και το 8,38 που είχε σημειώσει στον Ευρωπαϊκό κλειστού στίβου στη Γλασκώβη.

Το 8,55 του Τεντόγλου μάλιστα αποτελεί την 6η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον κλειστό στίβο και αποδεικνύει το μεγάλο κατόρθωμα του Έλληνα αθλητή!

Ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν σε πολύ καλή βραδιά, πήγε στο 8,26 στο 4ο άλμα του, άφησε την 5η του προσπάθεια και στο 6ο άλμα του έχοντας ήδη κατακτήσει το χρυσό «πήδηξε» στα 8,51 δείχνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

Έτσι ο Τεντόγλου μετά τα δύο χρυσά μετάλλια σε Γλασκώβη (2019) και Τόρουν (2021) σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κλειστού στίβου, γίνεται για πρώτη φορά στην καριέρα του και Παγκόσμιος Πρωταθλητής ενώ φυσικά ξεχωρίζει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.