Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2022 17:36
Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, κάνοντας λόγο για μια πολύ δυνατή ομάδα, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Μετά την κλήρωση, ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά όσα είπε:

Είναι πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις ελληνικό σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει προκαλέσει προβλήματα σ’ όλους τους αντιπάλου του. Μια ομάδα που για παράδειγμα απέκλεισε την Μίντιλαντ, έναν ανταγωνιστικό σύλλογο στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο ΠΑΟΚ παίζει δυναμικό ποδόσφαιρο καθοδηγούμενος από έναν προπονητή με ευρωπαϊκή διάσταση. Τέλος, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενός γηπέδου που δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα υπέρ του ΠΑΟΚ. Ας εστιάσουμε πρώτα σε αυτόν τον αντίπαλο πριν μιλήσουμε για τις διασταυρώσεις στα ημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.