Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Μεγάλο φαβορί η Μαρσέιγ σύμφωνα με τις στοιχηματικές

ΠΑΟΚ: Μεγάλο φαβορί η Μαρσέιγ σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2022 17:01
Ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στους «4» του Κόνφερενς Λιγκ είναι η Μαρσέιγ απέναντι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ ενώ αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Μασσαλών θα παίξει στα ημιτελικά με το νικητή του ζευγαριού Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας.

Τα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, ωστόσο οι στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν ήδη βγάλει αποδόσεις, τόσο για τις αναμετρήσεις των «8» όσο και μακροχρόνια στοιχήματα. Σύμφωνα με την Stoiximan, η Μαρσέιγ είναι το ακλόνητο φαβορί του ζευγαριού, με την πρόκριση αντί του ΠΑΟΚ να προσφέρεται στο 1.33.

Στα στοιχήματα για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι το μεγάλο αουτσάιντερ με 18.00, πίσω από Μπόντο Γκλιμτ (15.00) και Σλάβια Πράγας (16.00). Πρώτο φαβορί είναι η Ρόμα με 3.75, ακολουθεί η Λέστερ με 4.25 και έπειτα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Μαρσέιγ με 4.50.
ΠΑΟΚ: Μεγάλο φαβορί η Μαρσέιγ σύμφωνα με τις στοιχηματικές
*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.