Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2022 16:04
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Βατερλό η τέταρτη απόπειρα για τα 21 γκολ, καταγράφοντας τη χειρότερη συγκομιδή με μόλις 15 τέρματα σε επτά αγώνες, παρά το πολύ δυνατό ξεκίνημα με 5 γκολ στο πρώτο επιλεχθέν παιχνίδι της επτάδας. Πάλι μας την έκαναν οι Γερμανοί με μόλις 3 Over στην αγωνιστική που μας πέρασε. Πάμε παρακάτω…

Επειδή είμαστε ανυπόμονοι ξεκινάμε τη νέα απόπειρα από τα ματς της Παρασκευής, επιλέγοντας το ιταλικό Σασσουόλο – Σπέτσια, μιας και τα ματς των «νεροβέρντι» εγγυόνται γκολ. Συνεχίζουμε το Σάββατο με το βελγικό Έουπεν – Μαλίν. Όσα βάλουμε και όσα φάμε είναι το ρητό στην Μαλίν με 53-56 γκολ σε 31 αγώνες, από την άλλη η Έουπεν δεν φημίζεται για τις ανασταλτικές αρετές της. Θα επιμείνουμε στο Βέλγιο, επιλέγοντας και το Σερένγκ – Λέουβεν, το οποίο έχει πολύ καλή προϊστορία στα όβερ Οι γηπεδούχοι εξάλλου είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν θέλοντας μόνο νίκη στη μάχη της σωτηρίας, αλλά αμυντικά… μπάζουν.

Δεν το κουνάμε από Κάτω Χώρες και θα στραφούμε στη γειτονική Ολλανδία, επιλέγοντας το ντέρμπι Άγιαξ – Φέγενορντ περιμένοντας ξέσπασμα του «Αίαντα» μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προοπτική για πολλά γκολ έχει και το Αϊντχόφεν – Φορτούνα Σιτάρντ, με τους γηπεδούχους να είναι το ακλόνητο φαβορί.

Και επειδή αγαπάμε Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορούμε να την αφήσουμε, εκτός έστω κι αν αυτή η αγωνιστική είναι «κουτσουρεμένη» λόγω Κυπέλλου, επιλέγοντας το Λέστερ – Μπρέντφορντ. Οι «αλεπούδες» έστω και πολύ δύσκολα πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ αλλά αναμένεται να έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ανεβασμένη Μπρέντφορντ του φορμαρισμένου Τόνι. Θα κλείσουμε την επτάδα με το «κλάσικο» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, περιμένοντας άλλο ένα μεταξύ τους ματς με εκατέρωθεν φάσεις και γκολ.

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Σασσουόλο - Σπέτσια
Έουπεν - Μάλιν
Σερένγκ - Λέουβεν
Άγιαξ - Φέγενορντ
Αϊντχόφεν - Φορτούνα Σιτάρντ
Λέστερ - Μπρέντφορντ
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα


Καλή επιτυχία!