Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπρέιντι: Συλλέκτης έχασε σε μία ημέρα σχεδόν 520.000 δολάρια λόγω της επιστροφής του Αμερικανού θρύλου στο NFL!

Μπρέιντι: Συλλέκτης έχασε σε μία ημέρα σχεδόν 520.000 δολάρια λόγω της επιστροφής του Αμερικανού θρύλου στο NFL!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2022 18:26
Ένας φανατικός φίλος του NFL και προφανώς συλλέκτης έδωσε 519.000 δολάρια για να αγοράσει τη μπάλα με την οποία έκανε το τελευταίο touchdown της καριέρας του ο Τομ Μπρέιντι μία ημέρα πριν την επιστροφή του Αμερικανού θρύλου στην ενεργό δράση!

Την 1η Φεβρουαρίου του 2022 ο Τομ Μπρέιντι γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από το NFL, βάζοντας τέλος σε μια μυθική καριέρα όπου κατέκτησε επτά Super Bowl.

Ωστόσο, ο 44χρονος θρυλικός κουόρτερμπακ γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Δευτέρας (14/3) ότι επιστρέφει στο NFL συνεχίζοντας για άλλη μια σεζόν στους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς.

Η είδηση χαροποίησε τους πάντες εκτός από έναν φανατικό φίλο του NFL, αφού μια ημέρα πριν δαπάνησε σύμφωνα με το Front Office Sports το ποσό των 518.628 δολαρίωνγια να αποκτήσει την μπάλα με την οποία ο Μπρέιντι είχε πετύχει το τελευταίο touchdown της καριέρας του σε αναμέτρηση των Τάμπα Μπέι Μπακανίερς με τους Λος Άντζελες Ραμς. Η συγκεκριμένη μπάλα φυσικά έχασε αμέσως την αξία της από τη στιγμή που ο 44χρονος θα αγωνιστεί για άλλον ένα χρόνο στο Αμερικανικό ποδόσφαιρο…


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.