Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος εποχής στο NFL: Ο θρύλος Τομ Μπρέιντι αποσύρθηκε

Τέλος εποχής στο NFL: Ο θρύλος Τομ Μπρέιντι αποσύρθηκε

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/2/2022 18:26
Ο Τομ Μπρέιντι γνωστοποίησε την Τρίτη (1/2) ότι αποσύρεται από το NFL, με τον κορυφαίο αθλητή στην ιστορία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου να ανακοινώνει την απόφασή του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η μυθική καριέρα του 44χρονου κουόρτερμπακ έφτασε στο τέλος της! Από το 2000 έως και το 2019 φορούσε τα χρώματα των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς της Βοστώνης, ομάδα που τη μετέτρεψε σε μία από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών, κατακτώντας μαζί της έξι φορές το Super Bowl.

Τις δύο τελευταίες σεζόν έπαιξε στη Φλόριντα με τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς, οδηγώντας τους στον τίτλο πέρσι και φορώντας το έβδομο δαχτυλίδι πρωταθλητή.

Συνολικά αναδείχθηκε πέντε φορές πολυτιμότερος παίκτης του Super Bowl που αποτελεί ακόμα ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Φέτος η πορεία των κατόχων του τίτλου σταμάτησε στα ημιτελικά της NFC, με τους Ραμς να υποχρεώνουν σε ήττα τους πρωταθλητές.

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι στην τεράστια πορεία του Τομ Μπρέιντι στο NFL.

Θεωρείται -δικαίως- ο πιο επιτυχημένος αθλητής στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου και η κληρονομιά που αφήνει είναι τεράστια.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες περί απόσυρσης οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από τον ίδιο τον Μπρέιντι την Τρίτη (1/2).

Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμά του:

«Είναι δύσκολο για μένα να το γράψω, αλλά πάει κάπως έτσι: δεν πρόκειται να συνεχίσω να ακολουθώ αυτή την ανταγωνιστική δέσμευση. Αγάπησα την καριέρα μου, τώρα είναι η ώρα να εστιάσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε άλλα πράγματα, που απαιτούν την προσοχή μου. Έκανα πολλές αναδρομές στο παρελθόν την τελευταία βδομάδα, έκανα δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανος για όσα πέτυχα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.