Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2022 16:11
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Μια «ανάσα» από τη νίκη φτάσαμε την περασμένη αγωνιστική, καθώς η επτάδα που επιλέξαμε πρόσφερε 19 γκολ, με το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μάιντζ να αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού. Όλα θα ήταν διαφορετικά εάν ο Άντονι σκόραρε σε κενή εστία στο φινάλε του Άγιαξ-Βάαλβαϊκ ή αν οι ποδοσφαιριστές στο Κολωνία-Χοφενχάιμ ήταν ελάχιστα πιο εύστοχοι, με τη μπάλα να μπαίνει μόλις μια φορά στα δίχτυα παρότι τα xG του παιχνιδιού ήταν 4.29 αθροιστικά. Με τα αν όμως δε γράφεται ιστορία, ήπιαμε τη σόδα μας για να χωνέψουμε την ήττα στις λεπτομέρειες και ριχνόμαστε ξανά στην αναζήτηση των επτά αγώνων αυτής της εβδομάδας με στόχο το μαγικό 21.

Σκεπτικό μας ξανά η επιλογή αγώνων που έχουν αυξημένες πιθανότητες να σημειωθούν πολλά γκολ, με τη λογική ότι κάποια θαπροδώσουν οπότε δεν θα «καούμε» υπερβαίνοντας τα 21 γκολ. Και στην τελική αν είναι να χάσουμε, ας χάσουμε με το κεφάλι ψηλά, βλέποντας γκολ και θέαμα, και όχι μίζερα με φτωχούς απολογισμούς και ματς… σούπες.

Πρώτη μας επιλογή είναι το Καμπούρ-Άγιαξ, ποντάροντας σε πολλά γκολ του Αίαντα, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε φιλοδωρήσει με 9 τεμάχια την αντίπαλο του. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας από το όχι και τόσο τουριστικό ομολογουμένως Ζίνσχαϊμ και τον αγώνα Χοφενχάιμ-Μπάγερν, ευελπιστώντας οι Βαυαροί να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν μεσοβδόμαδα απέναντι στην δύσμοιρη Σάλτσμπουργκ. Όχι ένα, όχι δύο αλλά 27 γκολ σημειώθηκαν στα πέντε τελευταία μεταξύ τους. Κλείνουμε το Σάββατο, προσθέτοντας στις επιλογές μας και το Βιγιαρεάλ-Θέλτα, το οποίο προσφέρει παραδοσιακά πολλά γκολ.

Στα ματς της Κυριακής, ανοίγουμε το χορό με την αγαπημένη Πρέμιερ Λιγκ και το Λιντς-Νόριτς όπου συγκρούονται οι δύο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Κατεβαίνουμε νοτιότερα με προορισμό το Λεβερκούζεν και το ματς της ομώνυμης ομάδας με την Κολωνία, μιας και οι «ασπιρίνες» αποτελούν εγγύηση για να δούμε γκολάκια. Επιμένουμε γερμανικά επιλέγοντας και το Ντόρτμουντ-Κολωνία, ελπίζοντας αυτή τη φορά να μην αναβληθεί άλλος ένας αγώνας των Βεστφαλών.

Και για να μην μας πουν και ξενομανείς, κλείνουμε την επτάδα με το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την πρεμιέρα των πλει-οφ. Τρία γκολ κι άλλα τόσα θα μπορούσαν να είχαν μπει στο αντίστοιχο ντέρμπι των δύο ομάδων προ δύο εβδομάδων που ήταν ξανά στις επιλογές μας.

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Καμπούρ - Άγιαξ
Χοφενχάιμ - Μπάγερν
Βιγιαρεάλ - Θέλτα
Λιντς - Νόριτς
Λεβερκούζεν - Κολωνία
Ντόρτμουντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ


Καλή επιτυχία!