Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Γραμμόζης από την Σάλκε

Τέλος ο Γραμμόζης από την Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2022 14:10
Παρελθόν από τον πάγκο της Σάλκε αποτελεί ο Δημήτρης Γραμμόζης μία ημέρα μετά την εντός έδρας ήττα με 4-3 από την Χάνσα Ροστόκ που έφερε τους «βασιλικούς μπλε» μόλις στην 6η θέση της Τσβάιτε Λίγκα.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σάλκε, η οποία το μεσημέρι της Κυριακής (6/3) γνωστοποίησε το διαζύγιο με τον Δημήτρη Γραμμόζη.

Ο Έλληνας προπονητής αποτελεί παρελθόν μετά από σχεδόν ένα χρόνο παρουσίας στους «βασιλικούς μπλε», αφήνοντας την ομάδα στην 6η θέση της Τσβάιτε Λίγκα και στο -6 από την κορυφή. Τελευταίο του παιχνίδι η χθεσινή ήττα με 4-3 από την Χάνσα Ροστόκ στο Γκελζενκίρχεν.

«Ο Δημήτριος Γραμμόζης ανέλαβε τη Σάλκε σε μια πολύ δύσκολη φάση και σταθεροποίησε τον σύλλογο αθλητικά μετά τον υποβιβασμό και την ανασυγκρότηση στη 2. Μπουντεσλίγκα. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Στην περίοδο που είχε την τεχνική ηγεσία της Σάλκε, ο Δημήτρης Γραμμόζης μέτρησε 15 νίκες, 6 ισοπαλίες και 17 ήττες σε 38 αναμετρήσεις.

«Έχουμε φτάσει στη φάση της σεζόν όπου παίρνονται οι μεγάλες αποφάσεις. Δεν ήμασταν πλέον πεπεισμένοι ότι ο στόχος μας, η άνοδος στην Μπουντεσλίγκα, είχε ακόμα αρκετά μεγάλη πιθανότητα με την τρέχουσα κατάσταση. Επομένως, πιστεύουμε ότι η ομάδα χρειάζεται μια νέα ώθηση στο φινάλε της σεζόν», είπε ο αθλητικός διευθυντής Ρούβεν Σρέντερ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.