Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Μετά την Γιουνάιτεντ, η Μίντλεσμπρο απέκλεισε και την Τότεναμ! (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Μετά την Γιουνάιτεντ, η Μίντλεσμπρο απέκλεισε και την Τότεναμ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2022 00:34
Η Μίντλεσμπρο μετά την πρόκριση στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άφησε εκτός Κυπέλλου και την Τότεναμ, νικώντας με 1-0 τα «σπιρούνια» στην παράταση και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Συνεχίζει να γράφει ιστορία στη φετινή έκδοση του Κυπέλλου Αγγλίας η Μίντλεσμπρο, καθώς μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το «σκαλπ» και της Τότεναμ!

«Χρυσός» σκόρερ για την Μπόρο ήταν ο 19χρονος Κόμπερν, ο οποίος έφυγε από την πλάτη της άμυνας και σκόραρε με δυνατό σουτ εντός περιοχής, μην αφήνοντας περιθώριο αντίδρασης στον Γιορίς.

Αυτή ήταν η 7η ήττα της Τότεναμ στα 13 παιχνίδια της στο 2022 σ’ όλες τις διοργανώσεις, μόνο η Μπρέντφορντ έχει περισσότερες ήττες (8) από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ με την έναρξη του νέου έτους. Μεγάλη απογοήτευση για τα «σπιρούνια» του Αντόνιο Κόντε, που σπατάλησαν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Σον στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας για να πάρουν την πρόκριση, αλλά στην παράταση πέρασαν δύσκολες στιγμές κι εν τέλει δέχτηκαν το γκολ. Οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά όποτε χρειάστηκε ο Λάμλεϊ ήταν καθοριστικός και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ.



Στα άλλα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με το 2-0 από το… χωράφι της Πιτέρμπορο χάρη στα γκολ των Μαχρέζ (60’) και Γκρίλις (67’) στο δεύτερο μέρος, ενώ η Κρίσταλ Πάλας νίκησε με 2-1 την Στόουκ στο Λονδίνο έχοντας σκόρερ τους Κουγιατέ (53’) και Ρίντεβαλντ (82’). Άκρως μαχητικοί οι «πότερς» που ισοφάρισαν προσωρινά με τον Τάιμον στο 58’.





Photo Credit: https://twitter.com/Boro

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.