Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούδας: «Αν ήμουν εγώ αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα κατέβαζα το πανό κι ας με τιμωρούσαν»

Κούδας: «Αν ήμουν εγώ αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα κατέβαζα το πανό κι ας με τιμωρούσαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2022 22:45
Ο Γιώργος Κούδας υποστήριξε ότι αν ήταν σήμερα ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα πήγαινε ο ίδιος να κατεβάσει το κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε στην Τούμπα, στον αγώνα εναντίον της Μίντιλαντ.

Ο θρύλος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας τοποθετήθηκε για το πανό υπέρ των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που αναρτήθηκε στο ματς με την Μίντιλαντ στην Τούμπα.

Ο 75χρονος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 ανέφερε πως αν ήταν σήμερα ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ θα πήγαινε να κατέβαζε ο ίδιος το πανό κι ας τον τιμωρούσαν. Παράλληλα αναρωτήθηκε γιατί δεν υπήρξε κάποιος υπεύθυνος να το κατεβάσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Να βγάλουμε τις τσουκνίδες. Πρέπει να τις ξεριζώσουμε. Η ελιά θα μείνει γιατί ζει αιώνια. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε βία έξω από τα σχολεία. Εμείς είμαστε εύκαιροι να βοηθήσουμε. Νόμους έχουμε, αλλά δεν τους τηρούμε. Εάν ήμουν εγώ, ποδοσφαιριστής και αρχηγός θα πήγαινα να το κατέβαζα το πανό που είχε αναρτηθεί και ας με τιμωρούσε ο ΠΑΟΚ, η ΟΥΕΦΑ. Δεν υπάρχουν υπεύθυνοι που θα έπρεπε να το κατεβάσουν; Τώρα είδα τον Κυριάκο Κυριάκο και στην μικρή συζήτηση μου είπε ότι κάποιος έπρεπε να το κατεβάσει το πανό. Η όλη κίνηση εκθέτει την ιστορία του ΠΑΟΚ. Αυτά τα τέσσερα γράμματα είναι το δεύτερο σπίτι μου και η δεύτερη οικογένειά μου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.