Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Παρέμβαση εισαγγελέα για το πανό στην Τούμπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2022 14:08
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε το πανό που «κρεμάστηκε» στις εξέδρες της Τούμπας υπέρ των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. «Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό δεν έχουν πια θέση στον ΠΑΟΚ», ανέφερε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ στην Τούμπα αναρτήθηκε ένα κατάπτυστο πανό στα κάγκελα του γηπέδου υπέρ των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Το πανό ήταν κρεμασμένο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (25/2) εισαγγελέας παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για το ποιοι το πέρασαν μέσα στο γήπεδο και ποιοι αποφάσισαν να το κρεμάσουν στα κάγκελα, ζητώντας μάλιστα να ανοίξουν οι κάμερες του γηπέδου αλλά και να αναζητηθεί το αν υπάρχει ή όχι σχέση των συγκεκριμένων οπαδών με αυτούς που εμπλέκονται στη δολοφονία του Άλκη.

Από την πλευρά του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το συγκεκριμένο πανό εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της. Αναλυτικά:

Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.