Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Η πρώτη γνωριμία με Οφρυδόπουλο, παρών ο Σιμάνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Η πρώτη γνωριμία με Οφρυδόπουλο, παρών ο Σιμάνσκι κόντρα στον ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/3/2022 19:19
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντικατέστησε τον Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ κι έστειλε τα πρώτα μηνύματα προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Β' καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση μετά το «διαζύγιο» με τον κόουτς Γιαννίκη. Μάλιστα στην προπόνηση της Τρίτης (1/3) έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στα πρώτα του λόγια προς τους παίκτες, ο 48χρονος προπονητής υπογράμμισε:

«Ανήκουμε στον ίδιο οργανισμό. Ποιος προπονητής και αν ήταν στην θέση μας δεν θα ήταν χαρούμενος; Δεν το συζητάμε. Η στιγμή όμως δεν είναι χαρούμενη.

Υπήρξαμε και εμείς ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι βοηθάω τον εαυτό μου, βοηθάω τους συμπαίκτες μου, παίζω για τον διπλανό μου».


Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα, ο Οφρυδόπουλος ξεκαθάρισε ότι θα βγάζει κανονικά αποστολή -κάτι που δεν συνέβαινε επί Γιαννίκη- και μάλιστα θα έχει στη διάθεσή του τον Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και είναι ξανά διαθέσιμος, μετά την απουσία του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν ο γκολκίπερ Στάνκοβιτς και οι μέσοι Γαλανόπουλος, Γέβτιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.