Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/3/2022 17:34
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» την Τρίτη (1/3) στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, ούτως ώστε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Ημέρα εξελίξεων ήταν η σημερινή (1/3) για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης αποτέλεσε παρελθόν για το σύλλογο μετά από λίγους μήνες παρουσίας στην άκρη του πάγκου, δίχως να φέρει στο κλαμπ τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Λίγο αργότερα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να παρουσιάσει τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει τα ηνία αρχικά ως υπηρεσιακός, με πιθανότητες πάντως να συνεχίσει μέχρι το φινάλε της σεζόν. Την ίδια στιγμή τη θέση του στην ΑΕΚ Β' θα πάρει ο Νίκος Παναγιωτάρας ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολούθησε από κοντά κι ένα σημαντικό μέρος της προπόνησης, ωστόσο αποχώρησε λίγο πριν το φινάλε της. Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (2/3, 20.30), η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.