Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Γάνδη ο ΠΑΟΚ στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ

Με Γάνδη ο ΠΑΟΚ στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2022 14:19
Η Γάνδη είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα στις 10 Μαρτίου, ρεβάνς στο Βέλγιο στις 17 του ίδιου μήνα.

Το εμπόδιο της Γάνδης καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέφυγε ομάδες όπως Ρόμα και Ρεν και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βελγίου που σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι στις 10 Μαρτίου, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα μετά (17/3) στη Γάνδη.

Η βελγική ομάδα τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της στο Κόνφερενς Λιγκ με αντιπάλους τις Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν, συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς (4-1-1). Στο φετινό πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 5η θέση και στο -5 από την 4η Άντερλεχτ αλλά και στο -7 από την 3η Αντβέρπ, η οποία τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα «βουβάλια» όπως είναι το προσωνύμιο της ομάδας, βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, μετρώντας τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα.

Προπονητής της ομάδας είναι από τον Δεκέμβριο του 2020 ο 58χρονος Χάιν Βανχαεζεμπρουκ και αρχηγός της είναι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Βαντίς Οντίτζα-Οφόε. Το μεγάλο της αστέρι είναι ο Μαροκινός εξτρέμ, Ταρίκ Τισουνταλί, ο οποίος φέτος μετράει 19 γκολ και 4 ασίστ σε 38 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Τα ζευγάρια της φάσης των 16:

Μαρσέιγ – Βασιλεία
Λέστερ – Ρεν
ΠΑΟΚ – Γάνδη
Φίτεσε – Ρόμα
Αϊντχόβεν - Κοπεγχάγη
Σλάβια Πράγας - Λασκ Λίντσερ
Μπόντο Γκλιμτ - Αλκμάαρ
Παρτιζάν - Φέγενοορντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.