Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/2/2022 01:00
Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, νικώντας στα πέναλτι με 5-3 τη Μίντιλαντ και πλέον θα περιμένει να μάθει την Παρασκευή (25/2) το μεσημέρι (14.00), την επόμενη αντίπαλό του στο δρόμο προς τα προημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άφησε εκτός τους Δανούς και πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία από τις οκτώ ομάδες που είχαν τερματίσει στην κορυφή των ομίλων τους στο Κόνφερενς Λιγκ και είχαν πάρει απευθείας το εισιτήριο για τη φάση των »16», δίχως να μπλέξουν στην περιπέτεια των πλέι οφ.

Μεταξύ των οκτώ ομάδων υπάρχουν θεωρητικά κάποιες πιο βατές όπως η Λασκ Λίντσερ από την Αυστρία, η Γάνδη από το Βέλγιο και η Βασιλεία από την Ελβετία.

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένες πολύ δυνατές ομάδες όπως η Ρόμα, η Ρεν, και οι δύο ολλανδικές, Φέγενορντ και Άλκμααρ. Παράλληλα αν η μοίρα τα φέρει έτσι, μπορεί να παίξει με την Κοπεγχάγη την οποία συνάντησε και στους ομίλους και τερμάτισε πίσω της.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες επτά ομάδες που ανήκουν στο ίδιο γκρουπ στην κλήρωση, πρόκειται για τις Μαρσέιγ, Αϊντχόφεν, Μπόντο Γκλιμτ, Παρτιζάν, Λέστερ, Σπάρτα Πράγας και Φίτεσε.

Αναλυτικά οι οκτώ πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:

Λασκ Λίντσερ
Γάνδη
Βασιλεία
Άλκμααρ
Φέγενορντ
Κοπεγχάγη
Ρόμα
Ρεν

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.