Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε το μπαμ με Φερνάντες, πήρε και Εμπακόγκου

Απόλλων Σμύρνης: Ανακοίνωσε το μπαμ με Φερνάντες, πήρε και Εμπακόγκου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2022 19:39
Ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου Πορτογάλου μέσου, Μανουέλ Φερνάντες αλλά και του Νιγηριανού φορ Τζέρι Εμπακόγκου.

Παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και τυπικά οι Μανουέλ Φερνάντες και Τζέρι Εμπακόγλου. Οι δύο άσοι προπονούνταν τις τελευταίες ημέρες με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και από σήμερα (19/2) ανήκουν και επίσημα στο δυναμικό της. Μάλιστα και οι δύο ενσωματώθηκαν στην αποστολή για το αυριανό (20/2) παιχνίδι με την Λαμία. Από την άλλη λύθηκε το συμβόλαιο του Φλορεντίν Ματέι.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του γεννημένου στις 5 Φεβρουαρίου 1986, Πορτογάλου μέσου, Manuel Henrique Tavares Fernandes (Μπενφίκα, Πόρτσμουθ, Έβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ, Καϊσερίσπορ).

Επίσης στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο γεννημένος την 1η Οκτωβρίου 1992, Νιγηριανός επιθετικός Jerry Mbakogu (Πάντοβα, Γιούβε Στάμπια, Κάρπι, Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα, Όσιγιεκ, Κοζέντσα).

Ανακοινώνεται ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φλορεντίν Ματέι.

Εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα οι Βέρχουλστ, Γιακιμόφσκι


Την ίδια ώρα, οι Βέρχουλστ και Γιακιμόφσκι αποκλείστηκαν από την αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι στη Φθιώτιδα λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων που υπέπεσαν.

Ο Φέστα δεν υπολογίζει ακόμη, για διάφορους λόγους, στους Μπαξεβανίδη, Αλβες, Λισγάρα, Φατιόν, Λα Πάρα και η αποστολή του αποτελείται από τους:

Κότσαρη, Σορκάν, Ραΐλι, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Ντεντάκη, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φερνάντες, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Εμπακόγκου, Σίνιεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.