Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία για Απόλλωνα Σμύρνης: «Μη δηλητηριάζουμε το ποδόσφαιρο με τέτοια τρικ»

Λαμία για Απόλλωνα Σμύρνης: «Μη δηλητηριάζουμε το ποδόσφαιρο με τέτοια τρικ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2022 19:27
Η Λαμία απάντησε στον Απόλλωνα Σμύρνης για τη χθεσινή του ανακοίνωση για τον ρέφερι Κουτσιαύτη, κάνοντας λόγο για «τρικ παλαιάς κοπής που δεν ωφελούν κανένα και δηλητηριάζουν το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο».

Την αντικατάσταση του ρέφερι Κουτσιαύτη που έχει οριστεί να διευθύνει την αναμέτρησή με τη Λαμία (20/2) ζήτησε ο Απόλλων Σμύρνης. Μάλιστα ανέφερε πως: «στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα του κ. Κουτσιαύτη η ομάδα μας θα αποχωρήσει από το γήπεδο».

Οι Φθιωτοί αντέδρασαν στην ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης και μάλιστα κάλεσαν τον ισχυρό άνδρα του, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να παρακολουθήσουν μαζί το παιχνίδι και στο πρώτο λάθος του διαιτητή εναντίον της Λαμίας, να φύγουν και οι δύο ομάδες από το γήπεδο.

Η ανακοίνωση:


Μόνο ως ατυχής και δεδομένης της βαθμολογικής πίεσης του φίλου σωματίου, Απόλλωνα Σμύρνης, μπορεί να εκληφθεί η χθεσινή του ανακοίνωση.

Δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ο αυριανός αγώνας κρίνεται κρίσιμος, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που πρέπει να δημιουργούμε τεχνητές εντυπώσεις.
Εκτός αν θέλετε να δικαιολογήσετε τις δικές σας ευθύνες και να δημιουργήσετε τα δικά σας άλλοθι. Το να δηλητηριάζουμε το δύσμοιρο Ελληνικό Ποδόσφαιρο με τέτοια ”τρικ” παλαιάς κοπής δεν ωφελούν κανένα.

Προσκαλούμε τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης κύριο Μονεμβασιώτη, να παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι και στο πρώτο λάθος του διαιτητή εναντίον της Λαμίας, να πάρουμε και οι δύο τις ομάδες μας και να φύγουμε από το γήπεδο.

ΥΓ: Αν ακολουθούσαμε το πνεύμα του κυρίου Μονεμβασιώτη, η δική μας ομάδα θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από τους περισσότερους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.