Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
18/2/2022 16:02
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Ο... μαγικός αριθμός 21 λοιπόν είναι αυτός που ψάχνουμε και για την ακρίβεια 21 γκολ σε 7 παιχνίδια από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Ψάχνουμε στην ουσία ένα μέσο όρο τριών γκολ για φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πάμε μόνο με παιχνίδια που πιστεύουμε ότι θα έχουν τρία γκολ. Συγκεκριμένα θα κάνω μία μίξη από αναμετρήσεις που περιμένω να είναι πιο κλειστές και άλλες που θεωρώ πως θα έχουν τέρματα.

Στη Σέριε Α' αυτή την αγωνιστική ξεχωρίζει το ντέρμπι ντέλλα Μόλε ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τορίνο και με αυτό θα ξεκινήσω. Δεν θα φύγω από την αγαπημένη και θεαματική φέτος Ιταλία και θα πάω στη Ρόμα του Μουρίνιο που δεν θα τα βρει τόσο εύκολα απέναντι στη Βερόνα που εντυπωσιάζει με τον Τούντορ στον πάγκο της.Την ίδια μέρα και λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός που πέτυχε 3 γκολ στη Ριζούπολη και έχασε άλλα τόσο, υποδέχεται τον μαχητικό Παναιτωλικό τον οποίο έχει μεταμορφώσει φέτος ο Γιάννης Αναστασίου.

Το βράδυ η ουραγός Σαλερνιτάνα υποδέχεται τη Μίλαν και ίσως δούμε πάνω από τρία τέρματα σε αυτό το παιχνίδι.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Μπάγερν υποδέχεται την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ σε ένα παιχνίδι που μπορεί να ξεφύγει στα γκολ και να μας φέρει πιο κοντά στο 21. Νωρίτερα βέβαια η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Αταλάντα, επιθετικές αμφότερες και οι δύο.

Θα ξαναγυρίσω στη Σούπερ Λιγκ και θα πάω στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ η οποία θα είναι και η έβδομη και τελική μου επιλογή.

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Γιουβέντους-Τορίνο
Ρόμα-Βερόνα
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
Σαλερνιτάνα-Μίλαν
Φιορεντίνα-Αταλάντα
Μπάγερν Μονάχου-Γκρόιτερ Φιρτ
Άρης-ΠΑΟΚ


Καλή επιτυχία!