Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Μίλαν ο Λίπι

Απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει τη Μίλαν ο Λίπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2013 17:08
Το ενδεχόμενο να αναλάβει το «τιμόνι» της Μίλαν σε περίπτωση που ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «ροσονέρι», απέρριψε ο Μαρσέλο Λίπι.

Ο Ιταλός τεχνικός ο οποίος πρόσφατα οδήγησε την Γκουανζού Εβεργκράντε στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας , διέψευσε τις φήμες πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μίλαν για να αντικαταστήσει τον Αλέγκρι που έχει δεχθεί «σκληρή» κριτική για τα άσχημα αποτελέσματα των «ροσονέρι» τη φετινή σεζόν.

«Εάν πρόκειται να βρεθώ στον πάγκο της Μίλαν; Είναι η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Λίπι ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως στην ομάδα παραμένει ο Αλέγκρι ενώ ο ίδιος δεν έδειξε τη διάθεση να αποχωρήσει από τη Γκουανζού:

«Ο Αλέγκρι βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της Μίλαν, ακόμα και εάν δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν γι’ αυτόν. Η διοίκηση της ομάδας διατηρεί ήρεμη στάση και δεν έχει προβεί σε βιαστικές αποφάσεις.

Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, το πλάνο ήταν να της δώσω την ίδια οργανωτική δομή με αυτή ενός Ευρωπαϊκού κλαμπ. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχω δεχθεί για τη δουλειά μου είναι πως η Γκουανζού δεν θυμίζει Ασιατικό σύλλογο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.