Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκασπερίνι: «Πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα»

Γκασπερίνι: «Πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2022 17:49
Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού εν όψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Μπέργκαμο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ και τόνισε πως η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια των πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο προπονητής των «μπεργκαμάσκι» Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τη μάχη με τους «ερυθρόλευκους»:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να μας χαλάσει το απόγευμα. Κυριαρχεί στην Ελλάδα, δε χάνει ποτέ και έχει μια ομάδα με ποικιλία λύσεων με γρήγορους και επικίνδυνους παίκτες στην επίθεση. Ξέρει πως να αλλάζει το σύστημα από 4-3-3 σε 4-2-3-1, τελευταία χρησιμοποιεί και τριάδα στην άμυνα. Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι και πιστεύω πως η πρόκριση θα κριθεί στην Αθήνα. Η ευελιξία είναι επίσης ένα όπλο για την Αταλάντα»

Για τους στόχους της Αταλάντας στην Ευρώπη: «Πάντα έχουμε στόχο την Ευρώπη. Μπορεί το Γιουρόπα Λιγκ να μην έχει το πρεστίζ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αυτό αυξάνεται όσο προχωράς και αντιμετωπίζεις όλο και πιο δυνατές ομάδες. Φυσικά συνηθίσαμε να παίζουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια αλλά για εμάς το γεγονός ότι δεν παίζουμε μόνο εντός των συνόρων είναι ένα ορόσημο.

Το να σκεφτόμαστε από τώρα για το αν θα κατακτήσουμε το Γιουρόπα είναι λάθoς. Υπάρχουν ομάδες που επίσης υποβιβάστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, μεγάλα ονόματα και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ιταλία υπάρχουν ομάδες που απέτυχαν να φτάσουν στα ημιτελικά αν και ήταν ο θεμελιώδης στόχος τους. Θα δούμε από αύριο ότι είναι δύσκολη διαδρομή, παίζοντας με αντιπάλους που συχνά τερματίζουν πρώτοι στα πρωταθλήματα τους. Δεν μπορούμε να στοχεύουμε για το τρόπαιο, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.