Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Λουκέτο» σε άλλους 19 συνδέσμους, βρέθηκαν ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά

«Λουκέτο» σε άλλους 19 συνδέσμους, βρέθηκαν ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2022 14:30
Άλλους 19 οπαδικούς συνδέσμους που λειτουργούσαν χωρίς άδεια «σφράγισε» το τελευταίο διήμερο η ΕΛ.ΑΣ, η οποία βρήκε και κατέσχεσε μεταξύ άλλων ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες και σιδερογροθιά.

Συνεχίζονται οι σαρωτικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε γραφεία συνδέσμων οπαδών αθλητικών σωματείων.

Μετά το «λουκέτο» στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου που λειτουργούσε χωρίς άδεια, η αστυνομία «σφράγισε» άλλους 19 οπαδικούς συνδέσμους σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Θήβα καθώς λειτουργούσαν χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Όσον αφορά την Αττική, η αστυνομία πραγματοποίησε την Παρασκευή (11/2) έρευνες σε 21 συνδέσμους οπαδών αθλητικών σωματείων. Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, σε 3 γραφεία συνδέσμων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών (ρόπαλα, κοντάρια, καπνογόνα, κροτίδες, σιδερογροθιά).

Συνελήφθησαν οι προσωρινά υπεύθυνοι των ανωτέρω Συνδέσμων και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Επιπρόσθετα, από αρμόδια κλιμάκια των οικείων Διευθύνσεων Αστυνομίας, διενεργήθηκαν έλεγχοι ως προς τη νομιμότητα της λειτουργίας των ανωτέρω γραφείων και διαπιστώθηκε ότι 12 εξ αυτών στερούντο άδειας λειτουργίας της αρμόδιας Αρχής και ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Στην Θεσσαλονίκη, μετά από αποφάσεις των Αστυνομικών Τμημάτων Λευκού Πύργου, Τούμπας – Τριανδρίας και Κορδελιού - Ευόσμου, το διήμερο 10-11/2 σφραγίσθηκαν συνολικά πέντε 5 παραρτήματα - γραφεία – εντευκτήρια Λεσχών φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης που λειτουργούσαν χωρίς προβλεπόμενη - απαιτούμενη άδεια αρμόδιας Αρχής.

Παράλληλα, χθες (11/2) πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων στην Θήβα. Στο πλαίσιο των νομότυπων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι 2 λέσχες δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο ημεδαποί, υπεύθυνοι αυτών των χώρων. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, ενώ οι προαναφερόμενοι χώροι σφραγίστηκαν με σχετική απόφαση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.