Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (video)

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά Τσιτσιπάς και Σάκκαρη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2022 18:35
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Άλεξ Ντε Μινόρ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rotterdam Open. Θρίαμβος και για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε 2-0 σετ (7-6(7), 6-2 της Ελίζ Μέρτενς και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ladies Trophy στην Αγία Πετρούπολη.

Την πρόκριση στα ημιτελικά των τουρνουά που αγωνίζονται εξασφάλισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 6-4, 6-4 του Άλεξ Ντε Μινόρ και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Rotterdam Open (ATP 500), όπου θα παίξει απέναντι στον Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα, Νο 227 της παγκόσμιας κατάταξης, που εντυπωσιάζει με την παρουσία του στο τουρνουά.

Ο 20χρονος ξεκίνησε από τα προκριματικά και στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Καναδό Σαποβάλοφ, No 5 του ταμπλό με 2-0 σετ. Στην συνέχεια άφησε εκτός τον Ολλανδό Βαν Ντε Ζάντσχλουπ με 2-1 σετ και στους «8» τον Ιταλό Μουσέτι με 2-1 σετ.



Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-0 σετ (7-6(7), 6-2) της Ελίζ Μέρτενς, πήρε τρίτη νίκη μέσα στην εβδομάδα χωρίς να χάσει σετ στην Αγία Πετρούπολη και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ladies Trophy (WTA 500).

Το Σάββατο, θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα, Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου, Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης, με φόντο την είσοδό της στον 4ο WTA τελικό της καριέρας της.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.