Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Πογέτ κι επίσημα ο εκλεκτός

Εθνική Ελλάδας: Πογέτ κι επίσημα ο εκλεκτός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
3/2/2022 18:53
Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι κι επίσημα από το απόγευμα της Πέμπτης (3/2) ο εκλεκτός για νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας κι απομένουν οι τελικές διαπραγαμτεύσεις.

Ο 54χρονος Ουρουγουανός τεχνικός κέρδισε την κούρσα της διαδοχής του Τζον Φαν'τ Σιπ αποτελώντας τον εκλεκτό των ανθρώπων της ΕΠΟ που πρέπει πλέον να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το ζήτημα και τυπικά.

Στο παρελθόν είχε εργαστεί ξανά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν 2015/16.

Ακολούθησε ένα πέρασμα από την ισπανική Μπέτις, στη συνέχεια ταξίδεψε στην Κίνα και το 2018 εργάστηκε για λίγο στην Μπορντό.

Η τελευταία του δουλειά ήταν το 2021 στην Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα της Χιλής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας.

Αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 3 Μαρτίου 2022 με θέμα την επικύρωση του διορισμού των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Γ.Σ. Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.