Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στους -20C το ΗΠΑ-Ονδούρα: Ο γκολκίπερ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω υποθερμίας, κοκκάλωσε φανέλα από το κρύο (video)

Στους -20C το ΗΠΑ-Ονδούρα: Ο γκολκίπερ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω υποθερμίας, κοκκάλωσε φανέλα από το κρύο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2022 16:28
Σε θερμοκρασία -20 βαθμούς Κελσίου διεξήχθη η αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ονδούρα στην Μινεσότα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Παίκτες και διαιτητές φορούσαν μπαλακλάβες για να προστατευτούν από το κρύο, ενώ ο γκολκίπερ της Ονδούρας αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω υποθερμίας. Κοκκάλωσε φανέλα από το κρύο!

Σε ακραίες συνθήκες έπαιξαν ποδόσφαιρο ΗΠΑ και Ονδούρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, μιας και η θερμοκρασία στο «Σεντ Πολ» της Μινεσότας έφτασε τους -20 βαθμούς Κελσίου!

Οι παίκτες και ο διαιτητής είχαν τη δυνατότητα να φορέσουν μπαλακλάβες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για να προστατευτούν από το κρύο. Παρόλα αυτά, ο γκολκίπερ της Ονδούρας, Λουίς Λόπεθ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο παρουσιάζοντας συμπτώματα υποθερμίας.

Παρά το κρύο, οι ΗΠΑ πήραν την νίκη με 3-0 χάρη στα γκολ των ΜακΚένι (8’), Ζίμερμαν (37’) και Πούλισιτς (67’) κι έκαναν άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Tην ίδια ώρα, οι δημοσιογράφοι έπρεπε να δώσουν τη δική τους μάχη με το τσουχτερό κρύο. Μάλιστα για να δείξουν τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, έβρεξαν μια φανέλα και αυτή κοκκάλωσε με αποτέλεσμα να μην σπάει ούτε με γροθιά.










Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.