Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιαννίκης: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα»

Γιαννίκης: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/2/2022 22:45
Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την νέα ήττα από τον Άρη ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ αποκάλυψε πως ο αποκλεισμός του Γέβτιτς από την αποστολή έχει να κάνει με πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο ποδοσφαιριστής.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», δεχόμενη το 2ο γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Μετά το παιχνίδι, ο τεχνικός της, Αργύρης Γιαννίκης ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της ομάδας για τα διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα, τονίζοντας πως η ομάδα του ρίσκαρε και τελικά της μένει η πίκρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Αργύρης Γιαννίκης:


Για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Είναι θλιβερή μέρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους».

Για την ήττα από τον Αρη: «Όταν χάνεις μπορείς να πεις πολλά. Είχαμε να διαχειριστούμε την κακή ψυχολογία μας μετά την ήττα-σοκ, είχαμε πολλά ιατρικά προβλήματα, με παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μάνταλος. Είχαμε και πειθαρχικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμε. Κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε. Ρισκάραμε πολύ, με αλλαγή συστήματος, δίκαια ισοφαρίσαμε αλλά μένει η πίκρα που χάσαμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα».

Για τον αποκλεισμό του Γέβτιτς από την 20άδα: «Είναι εσωτερικό θέμα, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.