Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ

Υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα ο Ομπαμεγιάνγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2022 01:19
Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να υπογράφει για 1,5 χρόνο στους Καταλανούς ως ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Αίσιο τέλος για την Μπαρτσελόνα έχει το μεταγραφικό σήριαλ της deadline, με τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός αποτελούσε ξένο σώμα από τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ μετά το νέο πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε με αποτέλεσμα να χάσει το περιβραχιόνιο και να τεθεί εκτός ομάδας.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 32χρονος υπέγραψε ως ελεύθερος από την Άρσεναλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Μπορεί η αγγλική ομάδα να μην έβαλε χρήματα στα ταμεία της για την παραχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ αλλά γλίτωσε τους υπέρογκους μισθούς του παίκτη, που σύμφωνα με το Sky Sports υπολογίζονται στα 30 εκατ. ευρώ.

Ο «Όμπα» αγωνίστηκε 163 φορές με τη φανέλα της Άρσεναλ, σημειώνοντας 92 γκολ και 21 ασίστ. Στην Μπαρτσελόνα θα έχει ξανά συμπαίκτη τον Ουσμάν Ντεμπελέ μετά την θητεία τους στην Ντόρτμουντ, αφού ο Γάλλος εξτρέμ δεν κατάφερε να βρει ομάδα στο φινάλε των μεταγραφών κι έτσι θα παραμείνει στο «Καμπ Νου».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.