Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νιούκαστλ: Ανακοίνωσε Μπερν και Τάρτζετ, πάνω από 100 εκατ. ευρώ τον Γενάρη για μεταγραφές!

Νιούκαστλ: Ανακοίνωσε Μπερν και Τάρτζετ, πάνω από 100 εκατ. ευρώ τον Γενάρη για μεταγραφές!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2022 00:57
Ακόμα δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε η Νιούκαστλ, η οποία απέκτησε τον Νταν Μπερν από την Μπράιτον έναντι 15 εκατ. ευρώ καθώς και τον Ματ Τάρτζετ από την Άστον Βίλα με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού. Πάνω από 100 εκατ. ευρώ δαπάνησαν οι «καρακάξες» των Σαουδάραβων στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο!

Μετά τους Τρίπιερ, Γουντ και Γκιμαράες, η Νιούκαστλ προχώρησε σε άλλες δύο μεταγραφές, ανακοινώνοντας την απόκτηση των Νταν Μπερν και Ματ Τάρτζετ.

Όσον αφορά τον πρώτο, οι «καρακάξες» τα βρήκαν με την Μπράιτον για τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024. Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, η Νιούκαστλ απέκτησε δανεικό από την Άστον Βίλα τον Άγγλο αριστερό μπακ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα έως το φινάλε της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγγλική ομάδα κατέβαλε πάνω από 100 εκατ. ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, την πρώτη μετά τον ερχομό των Σαουδάραβων, σε μια προσπάθεια να γλιτώσουν τον υποβιβασμό από την Πρέμιερ Λιγκ.

Photo Credit: https://www.nufc.co.uk/




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.