Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-2: Ανατροπή και κούπα για τα «λιοντάρια» (videos)

Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 1-2: Ανατροπή και κούπα για τα «λιοντάρια» (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/1/2022 23:49
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 2-1 με ανατροπή την Μπενφίκα στον τελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ που διεξήχθη στην πόλη Λεϊρία και διατήρησε τα σκήπτρα στο συγκεκριμένο θεσμό.

Οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αντιμετώπισαν τους μεγάλους αντιπάλους τους και συμπολίτες «αετούς» οι οποίοι έψαχναν «σωσίβιο» σε μία κάκιστη αγωνιστική περίοδο στην οποία έχουν ήδη μείνει εκτός Κυπέλλου και πολύ πίσω στη βαθμολογία της Πριμέιρα Λίγκα.

Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Έβερτον στο 23', τα «λιοντάρια» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να ανατρέψουν την κατάσταση και να φτάσουν στη νίκη.

Αρχικά ισοφάρισαν στο 49' με τον προωθημένο σέντερ μπακ Γκονζάλο Ινάσιο και στο 78' ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Πάμπλο Σαράμπια πέτυχε το γκολ της ανατροπής.

Στη συνέχεια το συγκρότημα του Ρούμπεν Αμορίμ υπερασπίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα και το σφύριγμα της λήξης το βρήκε να πανηγυρίζει δικαίως.

Με αυτόν τον τρόπο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας και το τέταρτο στην ιστορία της.

Στον αντίποδα οι ηττημένοι παραμένουν πολυνίκεις του θεσμού με επτά κατακτήσεις έως τώρα.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.