Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εκουαδόρ-Βραζιλία: Σοκαριστική «καρατιά» στον λαιμό του Κούνια! (video)

Εκουαδόρ-Βραζιλία: Σοκαριστική «καρατιά» στον λαιμό του Κούνια! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2022 00:26
Μπέρδεψαν τα αθλήματα στο παιχνίδι του Εκουαδόρ με την Βραζιλία, με τον γκολκίπερ του Εκουαδόρ να αποβάλλεται για καρατιά στον λαιμό (!) του Κούνια, τον Έμερσον να βλέπει δύο κίτρινες σε 30’ λεπτά και τον Άλισον να γλιτώνει την κόκκινη μέσω VAR βρίσκοντας με το πόδι το κεφάλι του Βαλέντσια!

Μπορεί στην Λατινική Αμερική τα σκληρά και τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα να είναι πιο συνηθισμένα, όμως στο παιχνίδι του Εκουαδόρ με την Βραζιλία για τα προκριματικά του Μουντιάλ το… τερμάρισαν.

Μόλις στο 15’ ο τερματοφύλακας του Εκουαδόρ Αλεξάντερ Ντομίνγκες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για καρατιά στον λαιμό του Κούνια, ο οποίος μάλλον από τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρότερα.

Πέντε λεπτά μετά, ο μπακ της Βραζιλίας, Έμερσον αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, έχοντας δει την πρώτη στο πρώτο κιόλας λεπτό (!), ενώ στο 31’ ο γκολκίπερ της «Σελεσάο» Άλισον είδε και αυτός κόκκινη κάρτα, αφού σε προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα, χτύπησε με το πόδι το κεφάλι του Βαλέντσια. Εν τέλει ο πορτιέρε της Λίβερπουλ απέφυγε την αποβολή, αφού μετά από υπόδειξη του VAR, η απόφαση άλλαξε σε απλή κίτρινη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.