Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κουλιμπαλί!

Σοκ: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Κουλιμπαλί!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2022 20:00
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που αγωνίστηκε για μια τριετία στον Παναθηναϊκό κατέρρευσε σε αγώνα στο Κατάρ, όμως ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί. Σταμάτησε η καρδιά του και τον επανάφεραν με ανάνηψη οι γιατροί!

Πολύ άσχημες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της Αλ Ράιαν με την Αλ Βάκρα για το πρωτάθλημα του Κατάρ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ουσμάν Κουλιμπαλί έπεσε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας σπασμούς.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα ιατρικά τιμ για τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί προχώρησαν σε ανάνηψη για να τον επαναφέρουν και λίγο αργότερα το ασθενοφόρο τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από τα Μέσα της χώρας ο ποδοσφαιριστής είναι καλά στην υγεία του και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Βάκρα, Μοχάμεντ Αλ-Σουλαίτ στο «AlKass Channel», η καρδιά του Κουλιμπαλί σταμάτησε και τον επανάφεραν οι γιατροί.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί πέρασε πέντε χρόνια στα ελληνικά γήπεδα, δύο με τη φανέλα του Πλατανιά (2014-2016) και τρία (2016-2019) με τον Παναθηναϊκό.

Το σοκαριστικό βίντεο:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.