Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκλεισμός-σοκ για την Νιούκαστλ στο Κύπελλο από την Κέμπριτζ της 3ης κατηγορίας! - Στο 16.50 το «διπλό»!  (video)

Αποκλεισμός-σοκ για την Νιούκαστλ στο Κύπελλο από την Κέμπριτζ της 3ης κατηγορίας! - Στο 16.50 το «διπλό»! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2022 19:09
Η Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ της 3ης κατηγορίας έκανε τη μεγάλη έκπληξη στο Κύπελλο Αγγλίας αποκλείοντας την Νιούκαστλ (1-0) μέσα στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Εντός έδρας αποκλεισμός και για την Μπέρνλι, έριξε τεσσάρα στην Γουότφορντ του Ρανιέρι η Λέστερ!

«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς η Νιούκαστλ αποκλείστηκε μέσα στην έδρα της από την Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ της 3ης κατηγορίας. Οι «καρακάξες» παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς, όμως έπεσαν θύμα έκπληξης, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 56’ ο Άιρονσαϊντ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των γηπεδούχων. Οι «καρακάξες» διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, με τη φάση να ήταν πολύ οριακή, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Η προηγούμενη φορά που η Νιούκαστλ αποκλείστηκε εντός στο Κύπελλο από ομάδα που αγωνίζονταν τουλάχιστον δύο κατηγορίες κάτω ήταν τον Γενάρη του 1958, όπου αποκλείστηκε με 3-1 από την Σκάνθορπ της 3ης κατηγορίας. Είναι ενδεικτικό ότι το «διπλό» της Κέμπριτζ είχε φτάσει και στο 16.50 στις στοιχηματικές πλατφόρμες!

Το γκολ:




Έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά την ιστορική πρόκριση




Τα στιγμιότυπα:




Έξω και η Μπέρνλι, τεσσάρα στον Ρανιέρι η Λέστερ


Έκπληξη σημειώθηκε και στο «Τερφ Μουρ», με την Χάντερσφιλντ της Τσάμπιονσιπ να αποκλείει την Μπέρνλι εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή (2-1), γυρνώντας το ματς στο δεύτερο μέρος με τους Κορόμα (74’) και Πίρσον (87’).

Η Λέστερ παρά τις πολλές απουσίες, διέλυσε με 4-1 την Γουότφορντ και «πλήγωσε» τον προπονητή της θρύλο, Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ». Τίλεμανς (7’ πεν.), Μάντισον (25’), Μπαρνς (54’) και Ολμπράιτον (85’) ήταν οι σκόρερ για τις «αλεπούδες», με τις «σφήκες» να μειώνουν σε 2-1 στο 27’ με τον Ζοάο Πέδρο.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του νότιου Λονδίνου, νικώντας με 2-1 την Μίλγουολ στο «Ντεν». Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Αφόμπε, αλλά οι «αετοί» το γύρισαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με Ολίσε (46’) και Ματετά (58’).

Το πιο… τρελό ματς της ημέρας διεξήχθη στο «Όκγουελ», όπου η γηπεδούχος Μπάρνσλεϊ κέρδισε με 5-4 την Μπάροου στην παράταση μετά το 4-4 της κανονικής διάρκειας! Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 42’ και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 38’, έκαναν το μεγάλο comeback ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 78’. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν απολαυστικό, με την Μπάρνσλεϊ να προηγείται δύο φορές με Κόουλ (83’) και Μόρις (88’) αλλά την Μπάροου να ισοφαρίσει ισάριθμες με Τζόουνς (86’) και Κέι (90’) στέλνοντας το ματς στην παράταση. Εκεί όμως οι φιλοξενούμενοι «λύγισαν» δεχόμενοι το 5-4 στο 102’ από τον Μόρις.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.