Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε Πιόντεκ η Φιορεντίνα

Πήρε Πιόντεκ η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2022 16:34
Την απόκτηση του Κρίστοφ Πιόντεκ ανακοίνωσε η Φιορεντίνα, με τον Πολωνό στράικερ να υπογράφει στους «βιόλα» ως δανεικός από την Χέρτα Βερολίνου.

Επιστροφή στην Ιταλία για τον Κρίστοφ Πιόντεκ, με την Φιορεντίνα να γίνεται ο τρίτος ιταλικός σταθμός του Πολωνού σέντερ φορ μετά την Τζένοα και την Μίλαν.

Ο 26χρονος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες στην Χέρτα Βερολίνου σημειώνοντας 1 γκολ σε 9 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα και εν τέλει παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στην Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» διαθέτουν μάλιστα και οψιόν αγοράς στα 15 εκατ. ευρώ.

Πολλοί ερμήνευσαν τον ερχομό του Πιόντεκ ως προάγγελο αποχώρησης του αστέρα της ομάδας, Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μετρώντας 16 γκολ σε 19 παιχνίδια και είναι περιζήτητος, με την Άρσεναλ να παίζει αυτή τη στιγμή ως τον επικρατέστερο προορισμό. Ωστόσο, ο διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ ανέφερε πως: «Αποκτήσαμε τον Πιόντεκ ως δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Βλάχοβιτς. Χρειαζόμασταν και άλλον επιθετικό».

Photo Credit: https://www.acffiorentina.com/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.