Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» με Κουτίνιο η Άστον Βίλα

«Βόμβα» με Κουτίνιο η Άστον Βίλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/1/2022 12:32
Παίκτης της Άστον Βίλα είναι ο Φιλίπε Κουτίνιο, με τους «χωριάτες» να έρχονται σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού χαφ, ο οποίος επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ έχοντας προπονητή τον πρώην συμπαίκτη του, Στίβεν Τζέραρντ.

Σπουδαία προσθήκη για την Άστον Βίλα, η οποία έφερε στο Μπέρμιγχαμ τον Φιλίπε Κουτίνιο. Οι «χωριάτες» έδωσαν τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για τον εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού χαφ, ο οποίος αναμένεται στην Αγγλία τις επόμενες μέρες για να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Η αγγλική ομάδα θα καλύψει περίπου το 65% των αποδοχών του 29χρονου άσου, ο οποίος δεν βρίσκονταν στα βασικά πλάνα της Μπαρτσελόνα, μετρώντας 2 γκολ σε 16 συμμετοχές. Στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν αγοράς, που φέρεται ότι αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ ενώ ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τη θητεία του στην Λίβερπουλ. Προπονητής του θα είναι ο πρώην συμπαίκτης του στους «κόκκινους», Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο για τον νέο του παίκτη:

«Είναι ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής. Το να μοιράζεσαι ένα αποδυτήριο και το γήπεδο με τον Κουτίνιο ήταν απόλυτη ευχαρίστηση γιατί είναι σε ένα επίπεδο στο οποίο είναι ελάχιστοι ποδοσφαιριστές. Η φαντασία του, η δημιουργικότητά του, μερικά από τα κυριότερα κομμάτια του παιχνιδιού του, είναι απίστευτα και το έχουν δει όλοι. Νομίζω ότι το όνομα μιλάει από μόνο του», ανέφερε ο τεχνικός της Άστον Βίλα.

Photo Credit: https://www.avfc.co.uk/


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.