Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Cosmote TV: Αντίθετη με την διακοπή της Super League

Cosmote TV: Αντίθετη με την διακοπή της Super League

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2022 21:11
Αντίθετη στο ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος της Super League λόγω έξαρσης του κορωνοϊού παρουσιάζεται η Cosmote TV που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα οκτώ εκ των 14 ομάδων της κατηγορίας.

Την αναστολή του πρωταθλήματος λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού αλλά και την αναθεώρηση του πρωτοκόλλου θα ζητήσουν τουλάχιστον 4 ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα) στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Superleague την Παρασκευή (07/01).

Το ενδεχόμενο να διακοπεί το πρωτάθλημα βρίσκει αντίθεση την Cosmote TV, η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα οκτώ εκ των 14 ομάδων της κατηγορίας.

Η ψηφιακή τηλεοπτικής πλατφόρμας ζητεί από τη Super League να μη διακοπεί το πρωτάθλημα και να διεξαχθούν τα ματς της 17ης αγωνιστικής βάσει του ισχύοντος πρωτοκόλλου υγιεινής και ασφάλειας σχετικά με τον Covid.

Αναλυτικά η θέση της Cosmote TV: «Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο, και δεν αφήνει περιθώρια απώλειας αγωνιστικών εφόσον δεν υπάρχει υγειονομική ανάγκη βάσει του σχετικού πρωτόκολλου»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.