Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλίκες στα αποδυτήρια, 17 παίκτες ζήτησαν να φύγουν»

Χάος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Κλίκες στα αποδυτήρια, 17 παίκτες ζήτησαν να φύγουν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/1/2022 19:40
Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως 17 παίκτες (!)έχουν εκφράσει τάσεις φυγής από τον σύλλογο, και πως στα αποδυτήρια έχουν δημιουργηθεί κλίκες που αμφισβητούν τον προπονητή Ράνγκνικ.

Η αποχώρηση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έλυσε -όπως αναμενόταν- τα προβλήματα των «κόκκινων διαβόλων», που δυσκολεύονται να ανακάμψουν και τη Δευτέρα (3/1) δέχτηκαν νέο «χτύπημα», γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την Γουλβς (0-1), η οποία τους έφερε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», μερικοί παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις μεθόδους του προσωρινού προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ και αμφιβάλλουν αν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να είναι επικεφαλής. Στα αποδυτήρια φέρεται ότι έχουν δημιουργηθεί κλίκες και ότι ορισμένοι από τους παίκτες δυσκολεύονται να παίξουν στο 4-2-2-2 του Ράνγκνικ. Μάλιστα από μέλη της ομάδας φέρεται ότι εκφράζεται και η αμφιβολία για το αν ο Γερμανός είναι ο κατάλληλος για να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες.

Την ίδια ώρα, η Daily Mail υποστηρίζει πως 17 παίκτες έχουν εκφράσει τάσεις φυγής και μάλιστα αποκαλύπτει και αρκετά ονόματα και συγκεκριμένα τους Πογκμπά, Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Καβάνι, Φαν Ντε Μπέεκ, Χέντερσον, Μπαιγί, Τζόουνς, Μάτιτς, Φρεντ, Νταλό, Τουανζέμπε και Μάτα.

Πολλοί από αυτούς έχουν συμβόλαιο και δεν θα τους επιτραπεί να φύγουν, αλλά αναμένεται να υπάρξει σημαντικός αριθμός αποχωρήσεων τους επόμενους οκτώ μήνες.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως ο Εντ Γούντγουορντ αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος του Ιανουαρίου, και ο Ρίτσαρντ Άρνολντ θα αναλαμβάνει χρέη εκτελεστικού διευθυντή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.