Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρσεναλ-Λίβερπουλ: Οριστική αναβολή στον ημιτελικό λόγω κρουσμάτων στους «κόκκινους»

Άρσεναλ-Λίβερπουλ: Οριστική αναβολή στον ημιτελικό λόγω κρουσμάτων στους «κόκκινους»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2022 16:02
Αναβλήθηκε ο αυριανός (6/1) ημιτελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ, καθώς η EFL έκανε δεκτό το αίτημα των «κόκκινων» μετά την έξαρση κρουσμάτων στις τάξεις της ομάδας.

Δεν θα γίνει την Πέμπτη (6/1) ο πρώτος ημιτελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ στο «Έμιρειτς».

Η ραγδαία αύξηση κρουσμάτων στο στρατόπεδο των «κόκκινων» οδήγησε την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ να υποβάλει αίτημα αναβολής του αγώνα στην English Football League. Μετά από εξέταση του αιτήματος, οι ιθύνοντες της EFL δέχτηκαν τον ισχυρισμό των «κόκκινων» ότι δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών ώστε να μπορούν να παραταχθούν στο χορτάρι του «Έμιρειτς».

Όπως είχε γίνει γνωστό, η ομάδα μετά τον Γιούργκεν Κλοπ θα στερούνταν και την παρουσία του βοηθού του, Πεπ Λίντερς, ο οποίος βρέθηκε επίσης θετικός. Την ίδια ώρα, το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ έκλεισε προσωρινά προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού στην ομάδα.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της EFL, προκειμένου να αναβληθεί αγώνας στο Λιγκ Καπ, οι ομάδες πρέπει να έχουν λιγότερους από 14 παίκτες διαθέσιμους από τη λίστα της πρώτης ομάδας. Οι παίκτες κάτω των 21 που δεν βρίσκονται στην λίστα της πρώτης ομάδας αλλά έχουν παίξει τουλάχιστον ένα ματς πρωταθλήματος, συμπεριλαμβάνονται κανονικά στους 14 παίκτες που απαιτούνται.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τελικά την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου κι έτσι ο αγώνας στο «Έμιρειτς» μετατρέπεται σε δεύτερο ημιτελικό, μιας και η προγραμματισμένη ρεβάνς του «Άνφιλντ» στις 13 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.