Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Με Σισέ στο +8!

Ολυμπιακός-Άρης 1-0: Με Σισέ στο +8!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
12/12/2021 21:35
Ο Ολυμπιακός σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι επικράτησε με 1-0 του Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αύξησε την διαφορά στους 8 βαθμούς από την 2η ΑΕΚ. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Σισέ που όπως και στην Κρήτη έτσι και τώρα «λύτρωσε» τους ερυθρόλευκους.

Ο Άρης από την άλλη δεν μπόρεσε να φανεί ιδιαίτερα δημιουργικός και να απειλήσει την εστία του Βατσλίκ, περισσότερο περίμενε τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο αλλά από μία στατική φάση δέχτηκε το γκολ.

Δύναμη και VAR στο πρώτο μέρος

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει από την αρχή τον Άρη που έδειξε περίπου τι πλάνο θα ακολουθήσει στο παιχνίδι. Είχε κοντά τις γραμμές του, δεν άφηνε χώρους στον αντίπαλο του και μάλιστα στο 2' ζήτησε πέναλτι για χέρι του Λαλά μέσα στην περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο 15' βρήκαν το γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Ο Ρόνι Λόπεζ με ωραία μεταβίβαση στην πλάτη της άμυνας, «έβγαλε» τον Μασούρα σε πλεονεκτική θέση και ο Έλληνας άσος τελείωσε σωστά τη φάση όμως ήταν εκτεθειμένος όπως υπέδειξε ο VAR.

Ο Άρης προσπάθησε να ανεβάσει την απόδοση του και να πιέσει χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Βατσλίκ. Στο 29' ο Ρόνι Λόπεζ με μία εκτέλεση φάουλ ανησύχησε τον Ντενίς αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και ως το τέλος του ημιχρόνου δεν σημειώθηκε κάποια άλλη σπουδαία φάση.

Ο Σισέ του έδωσε και πάλι τη λύση

Οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν δυνατά στην επανάληψη ψάχνοντας το γκολ, ο δραστήριος Λόπεζ απείλησε και πάλι στο 48' αλλά το σουτ του έφυγε άουτ και λίγο μετά ο Αγκιμπού Καμαρά «άγγιξε» το 1-0. Ο μέσος από την Γουινέα με ωραία προσωπική ενέργεια μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ντενίς όμως στο 54' ο Ολυμπιακός βρήκε το γκολ. Ο καλύτερος παίκτης του παιχνιδιού, ο Λόπεζ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σισέ πήδηξε ψηλότερα από όλους για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών του Μαρτίνς που από εκεί και έπειτα ήλεγχαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Από την άλλη ο Μάντζιος προσπάθησε με κάποιες αλλαγές που έκανε να δώσει ζωντάνια στο παιχνίδι της ομάδας του χωρίς όμως επιτυχία. Οι παίκτες του δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και παρά την κούραση που έδειξε ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν έτσι την 8η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και ξέφυγαν με οκτώ βαθμούς στην κορυφή της Super League Interwetten, στην στιγμή που ο Άρης έμεινε στην 7η θέση και στο -1 από τον ΟΦΗ τον οποίο αντιμετωπίζει στην Κρήτη την Πέμπτη (16/12).


Ολυμπιακός(Μαρτίνς): Βατσλίκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Αγκ. Καμαρά (90'+1' Ροντρίγκες), Μασούρας (82' Ονιεκούρου), Λόπες (Μ. Καμαρά 83'), Ελ Αραμπί (84' Τικίνιο).

Άρης (Μάντζιος): Ντένις, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Εντιαγέ (58' Γκάμα), Γκαρσία (74' Λόπεθ), Μπερτόγλιο (58' Μάνος), Μαντσίνι (74' Ιτουρμπε).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.