Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Άνετη νίκη για Παναθηναϊκό, θέαμα και μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στα Γιάννενα (video)

Super League Interwetten: Άνετη νίκη για Παναθηναϊκό, θέαμα και μεγάλη νίκη του ΠΑΣ στα Γιάννενα (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/12/2021 19:19
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του κακού Ατρομήτου στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις νίκες. Οι Καρλίτος (31') και Παλάσιος (75') ήταν οι σκόρερ για τους «πράσινους», εντελώς ακίνδυνοι οι Περιστεριώτες.

Σε ένα πολύ ωραία παιχνίδι στα βροχερά Γιάννενα, ο ΠΑΣ πήρε τη νίκη απέναντι στο Βόλο με 3-2 και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τους Ορόζ (1') και Νίνη (40'), οι γηπεδούχοι όμως με τους Κάργα (12'), Περέα (57') και Εραμούσπε (85' πεν.) έκαναν την ανατροπή και πήραν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Καρλίτος και Παλάσιος «υπέγραψαν» μία δίκαιη νίκη

Το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Στο χώρου του κέντρου υπήρχαν αρκετές μονομαχίες και τελικά το σκορ άνοιξε στο 31'. Ο Αϊτόρ με ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή βρήκε τον Καρλίτος και ο Ισπανός στην επιστροφή του στην ενδεκάδα έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.



Το γκολ αυτό έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία στους «πράσινους» οι οποίοι τέσσερα λεπτά μετά «άγγιξαν» το 2-0. Ο Καρλίτος βρήκε υπέροχα τον Αϊτόρ που σέντραρε μέσα στην περιοχή για τον Παλάσιος αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε εντυπωσιακά ο Γιαννιώτης.Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και είδε τον Καρλίτος στο 54' να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, η κεφαλιά που επιχείρησε όμως αφύλαχτος μέσα από την περιοχή ήταν αδύναμη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τη μπάλα στα πόδια και έψαχναν και άλλο γκολ, με τον Ατρόμητο να δείχνει ανήμπορος να δημιουργήσει, δεν απειλούσε και είδε στο 75' τον ΠΑΟ να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα. Ο Παλάσιος βρέθηκε έξω από την περιοχή και έπιασε το σουτ το οποίος κατέληξε στα δίχτυα του Γιαννιώτη.



Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από το «τριφύλλι» το οποίο πήρε μία δίκαιη νίκη χωρίς να απειληθεί. Από την άλλη ο Ατρόμητος απογοήτευσε και πάλι και παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια (81' Σένκεφελντ), Χατζηθεοδωρίδης, Πέρεθ, Μαουρίσιο (65' Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (84' Βιτάλ), Αϊτόρ (65' Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (66' Μακέντα).

Ατρόμητος (Παράσχος): Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλο, Καστελάνο, Στρούγγης (68' Μπεντινέλι), Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Σάλομον (79' Ντένις), Χαρίσης (68' Νάτσος), Μουνίθ (79' Γκαλβάο, 88' λ.τρ. Τζαβίδας), Κουλούρης, Σπιριντόνοβιτς.



Ανατροπές, γκολ και ο ΠΑΣ στην 3η θέση

Σε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο ο Βόλος μπήκε δυνατά και στα πρώτα δευτερόλεπτα άνοιξε το σκορ. Νίνης και Ορόζ συνεργάστηκαν ωραία και ο δεύτερος με όμορφο σουτ έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ψυχολογία και απείλησαν ξανά με τον Λοντίγκιν να σώζει δις τον ΠΑΣ, όμως οι γηπεδούχοι στην πρώτη ουσιαστική φάση τους ισοφάρισαν. Ο Μορέιρο έκανε το κόρνερ και ο Κάργας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό με φάσεις εκατέρωθεν αλλά ο Βόλος ήταν αυτός που βρήκε δεύτερο τέρμα με τον Σωτήρη Νίνη. Ο Έλληνας άσος με εξαιρετικό ψαλιδάκι νίκησε τον Λοντίγκιν στο 42' και έστειλε την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Ο αγώνας στην επανάληψη άρχισε με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε δηλαδή με γκολ. Ο Σάλιακας βρήκε πολύ ωραία τον Περέα μέσα στην περιοχή και αυτός με το στήθος έκανε το 2-2. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην επανάληψη, πίεζαν για την ανατροπή και αυτή ήρθε μέσω...VAR . Ο Ροσέρο πάτησε τον Πίρσμαν μέσα στη περιοχή, ο Ευαγγέλου είδε τη φάση στο βίντεο και καταλόγισε την παράβαση. Ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 3-2, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό παρά τη μεγάλη ευκαιρία του Βόλου στην τελευταία φάση του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ έμεινε μόνος του στην 3η θέση με 22 βαθμούς, τη στιγμή που ο Βόλος έμεινε για 7η σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο».

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (62' Λώλης, 95' Παντελάκης), Σνάιντερ, Μορέϊρα (87' Λιάσος), Περέα.

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Σοάρες, Ορόζ (77' Ρινέρ), Ρεγκατέν, Νίνης (89' Βοϊτκόφσκι), Μπαρτόλο, Ροσέρο (90' Τερεζίου), Φαν Βεέρτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.