Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Premier League με αμέτρητα ειδικά!

Sportingbet: Premier League με αμέτρητα ειδικά!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2021 11:29
Με σπουδαίες αναμετρήσεις στις εμβόλιμες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων, αλλά και στα παιχνίδια Κυπέλλων, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα! Η αρχή γίνεται απόψε από τα γήπεδα της Αγγλίας και της Ιταλίας με συνολικά έξι αγώνες.

«Κυρία» σε… ελεύθερη πτώση

Η Γιουβέντους συνεχίζει να «κερνάει» σκωτσέζικα ντους τους οπαδούς της. Ένα μικρό σερί τριών νικών ολοκληρώθηκε με τη συντριβή στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, για το Champions League. Η σκυτάλη… δόθηκε στην εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα. Η πρώτη νίκη έπειτα από 32 χρόνια, για τους «νερατζούρι» του Μπέργκαμο στο Τορίνο! Η ουραγός Σαλερνιτάνα, φαντάζει ως η ιδανική αντίπαλος για την επιστροφή στις νίκες. Μία ομάδα με μόλις 8 βαθμούς, που μετρά τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις ένα γκολ υπέρ της στα τέσσερα τελευταία!Serie A: Διαθέσιμη σε Live Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

«Βλέπουν» τριάδα οι «Μπεργκαμάσκι»

Η ήττα της Αταλάντα στο «Old Trafford» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ίσως να ήταν και το παιχνίδι που γύρισε το… κουμπί του συνόλου του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Έκτοτε η ομάδα από τον ιταλικό βορρά είναι αήττητη εντός κι εκτός συνόρων. Στη Serie A, μάλιστα νίκησε τέσσερις φορές, προσθέτοντας ακόμα δύο ισοπαλίες στα αποτελέσματα της. Πλέον απέναντι στη Βενέτσια ψάχνει τη νίκη που θα την φέρει μέσα στην πρώτη τριάδα!

Την σταθερότητα που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, αποζητά η Φιορεντίνα των δύο νικών και τριών ηττών στα πέντε τελευταία. Αντίπαλος των «βιόλα» η Σαμπντόρια που δίνει «μάχη» παραμονής. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Βερόνα, παίζει εντός έδρας με την Κάλιαρι, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο «μαραθώνιος» της… σωτηρίας

Νιούκαστλ, Νόριτς και Λιντς είναι κάποιες από τις ομάδες της Premier League που βρίσκονται στα χαμηλά «στρώματα» της βαθμολογίας». Οι δύο πρώτες παίζουν μεταξύ τους στο «St. James Park». Οι «καρακάξες» είναι ουραγοί, ενώ τα «καναρίνια» βρίσκονται μία θέση πάνω τους. Τέλος η Λιντς που είναι μόλις στο +3 από τις θέσεις του υποβιβασμού, αγωνίζεται στο γήπεδο της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις