Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις

bwin – Οι μεγάλοι αγώνες παίζουν εδώ με ενισχυμένες αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/11/2021 11:25
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Εβδομάδα Κυπέλλων, αλλά και εμβόλιμων αγωνιστικών η τρέχουσα και η μέρα γεμίζει με αναμετρήσεις απ’ όλη την Ευρώπη.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα στην Premier League. |21+

Για το πρώτο τρίποντο οι «καρακάξες»

Η Νιουκάστλ έδωσε τη μάχη της κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά παρέμεινε στον βυθό του πίνακα της Premier, αφού ηττήθηκε -και- στο Emirates (2-0). Διόλου αισίως, οι «καρακάξες» μετρούν 13 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη και μια από τις… τελευταίες ελπίδες τους είναι η συνάντηση με τη Νόριτς, στο ντέρμπι ουραγών της κατηγορίας. Τα «καναρίνια» από την πλευρά τους, ταξίδεψαν στον αγγλικό βορρά, όντας στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν, αφού μάζεψαν επτά βαθμούς στις αναμετρήσεις με Μπρέντφορντ, Σαουθάμπτον και Γουλβς. Στο άλλο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στην Αγγλία, η Λιντς περιμένει την Κρίσταλ Πάλας.bwin – Χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές και Build A Bet* στα μεγάλα παιχνίδια. |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κατήφορος για τη Γιούβε, ώρα Κυπέλλου στην Ισπανία

Το 0-1 από την Αταλάντα επέτεινε την εσωστρέφεια που κυριαρχεί φέτος στο στρατόπεδο της Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στο -14 πια από την πρώτη θέση, ενώ απέχουν 7 βαθμούς από τους «μπεργκαμάσκι», οι οποία θα σφράγιζαν το τελευταίο εισιτήριο του Champions League, αν το πρωτάθλημα έληγε τώρα. Απολύτως λογικά, η εμβόλιμη αναμέτρηση με την Σαλερνιτάνα συνιστά μια ευκαιρία για -ακόμα ένα- restart, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Αλέγκρι για να κρατηθεί στα υψηλά στρώματα του πίνακα της Serie A.

Στην Ισπανία, οι αγώνες Κυπέλλου γεμίζουν το πρόγραμμα και οι πρώτες ομάδες της La Liga μπαίνουν στον χορό. Όλες αντιμετωπίζουν σύνολα μικρότερων κατηγοριών εκτός έδρας, με τη Βιγιαρεάλ να αντιμετωπίζει την Βικτόρια, η Γρανάδα ταξιδεύει στην έδρα της Λαγκούνα, η Θέλτα φιλοξενείται από την Έμπρο, ενώ η Χετάφε δοκιμάζεται στο γήπεδο της Μαγιερούσα.

To παιχνίδι σου σε bwin επίπεδο με φοβερό interface κι αμέτρητα πρωταθλήματα. |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.